Max Divani producten worden gekenmerkt door aandacht voor detail, materiaal en correcte werkmethodes. Deze voorwaarden maken dat Max Divani unieke en kwalitatieve producten kan produceren, met liefde voor design en detail.

Het design, comfort en de orginaliteit dat elk van de producten kenmerkt, zorgt ervoor dat Maxdivani sofa’s gemaakt zijn om een heel leven mee te gaan. Van productie tot bij u thuis, onze passie voor uw plezier.

Max Divani staat synoniem voor betaalbaar Italiaans design. De uitgebreide collectie salons en zitmeubelen van Max Divani is ongeëvenaard qua design en afwerking. Het fijnste leder, de meest duurzame materialen en de passie voor artisanaal vakmanschap garanderen meubelen die een eyecatcher zijn in uw interieur.

Max Divani ontwerpt zitmeubelen met karakter, soms onstuimig en flamboyant, soms ingetogen en discreet. Met meer dan 50 jaar ervaring staan ze bekend om hun uitstekende kwaliteit.

Laat u verleiden door de zachtheid van de bekleding en het raffinement van het design. En let vooral op de verborgen verleiders zoals verstelbare rugleuningen en ingebouwde relaxfuncties. Onvervalst genot!

Raadpleeg onze catalogus om ons groot assortiment Max Divani te leren kennen of bezoek onze ruime showroom. Heb je een vraag over een Max Divani model? Stel ze op onze contactpagina.

Max Divani

Max Divani Catalogus

Meer info nodig? Vraag het meteen!

[contact-form-7 id="4589" title="Meer info"]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.